KILPAILUTA

Kilpailuta ja säästä rahaa

Löydä paras tekijä sekä hinta haluamallesi kodinpalvelulle täysin ilmaiseksi

Valitse kategoria ja kilpailuta!

Siivouspalvelut

Muuttopalvelut

Pihatyöt

Aurinkopaneelit & Ilmalämpöpumput

Muut-
palvelut

Miten palvelu toimii?

1. Valitse kategoria

Valitse kategoria, johon työsi kuuluu. Tämä helpottaa yrityksiä löytämään oikeat tarjouspyynnöt.

2. Täytä lomakkeen tiedot

Täytä lomakkeelle tarvittavat tiedot ja kerro hieman tarpeestasi. Tämä helpottaa myös yrityksiä tarjouksen laatimisessa.

3. Kilpailutus on alkanut!

Lomakkeen lähetyksen jälkeen sinut ohjataan sivulle “Kiitos kilpailutuksesta!”. Sivulla saat ohjeet seuraavaan vaiheeseen eli saat sähköpostiisi viestin ja infoa.

4. Sähköpostiviesti

Kilpailutuksen alettua saat sähköpostiin viestin, jossa on henkilökohtainen kirjautumislinkki.

Linkki on voimassa kilpailutuksen ajan ja se sulkeutuu, joko lopettamalla kilpailutuksen tai kun paras tarjous on löytynyt

5. Uusi tarjous

Saat sähköpostiviestin aina, kun vastaanotat uuden tarjouksen.

Pääset kirjautumaan ja katsomaan tarjousta henkilökohtaisesta kirjautumislinkistä.

6. Vertailu ja valinta

Tässä voit vertailla eri yrityksien tarjouksia ja valita näistä itsellesi sopivimman palvelukokonaisuuden.

Voit katsastella tarjouksia “Avaa” napilla tarkemmin tai hyväksyä ne. Voit myös lopettaa kilpailutuksen, jos siltä tuntuu.

Usein kysytyt kysymykset

Kaikki lähtee liikkeelle tarpeesta. Esimerkkinä käytämme 48-vuotiasta miestä, joka ei osaa/kerkeä maalaamaan kulunutta seinää. Hän haluaa saada tekijän hyvään hintaan ja kilpailuttaa palvelun.

Hän menee sivuillamme kilpailutukseen ja valitsee remontit. Sen jälkeen asiakkaalle avautuu kentät, jotka on räätälöity jokaiselle palvelulle erikseen. Asiakas jättää yhteystiedot, selityksen tarvittavasta palvelusta, ajankohdan ja mahdollisesti myös kuvan maalattavasta kohteesta. 

Tämän jälkeen tarjouspyyntö lähtee kaikille yrityksille, jotka ovat rekisteröitynyt palveluumme remontit osa-alueelle. Yritykset näkevät tarkasti tietojesi perusteella kaiken, jonka perusteella antavat sinulle oman tarjouksensa.

Tämän jälkeen voit tarkastella tarjouksia ja hyväksyä itsellesi sopivamman tarjouksen. Tässä kohtaan yritys saa tiedon hyväksytystä tarjouksesta. Riippuen tarjouspyynnöstä yritys voi tulla suoraan tekemään palvelun tai voitte sopia tarkemmin esim. puhelimitse. Palvelu maksetaan ja toteutetaan yrityksen kanssa, jonka tarjous hyväksytään. Asiakkaana et maksa meille.

Tarjouspyyntöjen tekeminen ja palvelun käyttö on täysin ilmaista! Haluamme tarjota asiakaslähtöista ja hyödyllistä palvelua sinulle ja kannustaa käyttämään palveluita. Palvelun maksaminen tapahtuu suoraan yritykselle sovitusti.

Tarjouspyynnöt tulevat suoraan yrityksiltä. Haluamme että jokainen, joka haluaa helpottaa arkea käyttämällä ammattilaista, saa aina parhaan tarjouksen asemasta tai elämäntilanteesta riippumatta.

Aina kun asiakas tekee tarjouspyynnön, saat sähköpostiisi ilmoituksen. Tarjoukset teet kirjautumalla sisään yrityssivulle jossa tarjouspyynnöt näkyvät kootusti. Tarjous tehdään asiakkaan antamien tietojen perusteella.