Mikä on Kilpailuttajasi?

Kilpailuttajasi on palvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa kaikki kodinpalvelut ja niiden tarjoajat aina ilmaiseksi yhdestä paikasta ilman pitkiä etsintöjä. Yksi tarjouspyyntö, useita eri tarjouksia. 

Kauttamme löydät aina tarvitsemallesi työlle parhaan tarjouksen juuri sinun tarpeidesi mukaan räätälöitynä. Tarjouspyyntö lähtee kaikille mukana oleville kyseisen toimialan yrityksille, jonka jälkeen he voivat antaa oman tarjouksensa palvelun kautta. Kaikki etsimäsi yritykset napin painalluksella. Haluamme tarjota sinulle  alustan, josta löydät etsimäsi tekijän aina parhaaseen hintaan ilman vaivaa ja pitkiä etsintöjä. Alusta asti tavoitteenamme on ollut luoda alusta, jossa sinä ja tekijä kohtaavat.

Tuemme tällä tavoin myös kotimaista yrittäjyyttä. Tarjoamalla yrityksille alusta, joka aidosti auttaa yritystä löytämään oikeat asiakkaat kustannustehokkaasti ja nopeasti. Haluamme olla mukana kasvattamassa ja kehittämässä yrittäjyyttä Suomessa.

Tarina

Kilpailuttajasi.fi on kolmen yrittäjän luoma alusta helpottamaan ihmisten arkea. Kilpailuttajasi.fi:n tavoite on olla alusta, jonka kautta kaikki koteihin ja asumiseen liittyvät palvelut löytävät tekijän aina parhaaseen hintaan yhdestä paikasta.

Miten Kilpailuttajasi.fi sai alkunsa? Markkinoilla oli suuri rako, jonka nuoret yrittäjät halusivat täyttää. Halu tuoda arkisiin asioihin helpotusta kehkeytyi miesten tavatessa ensimmäistä kertaa opiskelujen yhteydessä Tampereella 2020. Heti ensitapaamisesta lähtien kaksikko huomasi vahvan yhteisen intohimon yrittäjyyttä kohtaan. Niko ja Santtu tajusivat heti yhteyden olevan vahva, josta lähdettiin kirjoittamaan yhteistä tarinaa. Kilpailuttajasi.fi on nuorten yrittäjien intohimo ja tavoite tehdä jotain, joka tuo merkittävää hyötyä sen käyttäjille. Yrittäjät ovat todellinen tehokaksikko, molemmilla ollessa yhteinen määränpää.

Idea Kilpailuttajasta syntyi nopeasti yhteisissä keskusteluissa ja nuoret olivat valmiita luomaan jotain uutta ja merkittävää. Nuorten ideasta innostui kokenut yrittäjä ja IT-osaaja Jussi Jeskanen. Jussi oli juuri sitä mitä nuoret tarvitsivat rakentaakseen tietä kohti unelmia ja tavoitteita. Jussi toi porukkaan juuri tarvittavaa kokemusta, näkemystä sekä vahvaa osaamista. Yrityksessä yhdistyy nuori nälkä ja visio, sekä laaja kokemus ja osaaminen. Näin tavoitteemme ja olemassaolon tarkoitus saadaan täyteen potentiaaliinsa.

Niko, Santtu ja Jussi

Tiimi Kilpailuttajasi.fi takana

Usein kysytyt kysymykset

Kaikki lähtee liikkeelle tarpeesta. Esimerkkinä käytämme 48-vuotiasta miestä, joka ei osaa/kerkeä maalaamaan kulunutta seinää. Hän haluaa saada tekijän hyvään hintaan ja kilpailuttaa palvelun.

Hän menee sivuillamme kilpailutukseen ja valitsee remontit. Sen jälkeen asiakkaalle avautuu kentät, jotka on räätälöity jokaiselle palvelulle erikseen. Asiakas jättää yhteystiedot, selityksen tarvittavasta palvelusta, ajankohdan ja mahdollisesti myös kuvan maalattavasta kohteesta. 

Tämän jälkeen tarjouspyyntö lähtee kaikille yrityksille, jotka ovat rekisteröitynyt palveluumme remontit osa-alueelle. Yritykset näkevät tarkasti tietojesi perusteella kaiken, jonka perusteella antavat sinulle oman tarjouksensa.

Tämän jälkeen voit tarkastella tarjouksia ja hyväksyä itsellesi sopivamman tarjouksen. Tässä kohtaan yritys saa tiedon hyväksytystä tarjouksesta. Riippuen tarjouspyynnöstä yritys voi tulla suoraan tekemään palvelun tai voitte sopia tarkemmin esim. puhelimitse. Palvelu maksetaan ja toteutetaan yrityksen kanssa, jonka tarjous hyväksytään. Asiakkaana et maksa meille.

Tarjouspyyntöjen tekeminen ja palvelun käyttö on täysin ilmaista! Haluamme tarjota asiakaslähtöista ja hyödyllistä palvelua sinulle ja kannustaa käyttämään palveluita. Palvelun maksaminen tapahtuu suoraan yritykselle sovitusti.

Tarjouspyynnöt tulevat suoraan yrityksiltä. Haluamme että jokainen, joka haluaa helpottaa arkea käyttämällä ammattilaista, saa aina parhaan tarjouksen asemasta tai elämäntilanteesta riippumatta.

Aina kun asiakas tekee tarjouspyynnön, saat sähköpostiisi ilmoituksen. Tarjoukset teet kirjautumalla sisään yrityssivulle jossa tarjouspyynnöt näkyvät kootusti. Tarjous tehdään asiakkaan antamien tietojen perusteella.