Meistä

Kilpailuttajasi on palvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa kaikki kodinpalvelut ja niiden tarjoajat aina ilmaiseksi yhdestä paikasta ilman pitkiä etsintöjä. Yksi tarjouspyyntö, useita eri tarjouksia. 

Kauttamme löydät aina tarvitsemallesi työlle parhaan tarjouksen juuri sinun tarpeidesi mukaan räätälöitynä. Tarjouspyyntö lähtee kaikille mukana oleville kyseisen toimialan yrityksille, jonka jälkeen he voivat antaa oman tarjouksensa palvelun kautta. Kaikki etsimäsi yritykset napin painalluksella. Haluamme tarjota alustan, josta löydät etsimäsi tekijän aina parhaaseen hintaan ilman vaivaa ja pitkiä etsintöjä. Alusta asti tavoitteenamme on ollut luoda alusta, jossa sinä ja tekijä kohtaavat.

Tuemme tällä tavoin myös kotimaista yrittäjyyttä. Tarjoamalla yrityksille alusta, joka aidosti auttaa yritystä löytämään oikeat asiakkaat kustannustehokkaasti ja nopeasti. Haluamme olla mukana kasvattamassa ja kehittämässä yrittäjyyttä Suomessa.

Helpota Arkeasi. Helposti.

Tiimi

Aleksi Partio

Key Account Manager

Jussi Jeskanen

Partner

Visio

Haluamme olla Suomen suurin kilpailutusalusta, jonka kautta kaikki kodinpalvelut löytävät tekijänsä aina nopeasti ja parhaaseen hintaan.

Missio

Tavoitteenamme on luoda matalankynnyksen alusta, jossa palveluntarjoajat ja kuluttajat kohtaavat.
Luomme lisäarvoa kaikille osapuolille.

Usein kysytyt kysymykset

Kaikki lähtee liikkeelle tarpeesta. Esimerkkinä käytämme 48-vuotiasta miestä, joka ei osaa/kerkeä maalaamaan kulunutta seinää. Hän haluaa saada tekijän hyvään hintaan ja kilpailuttaa palvelun.

Hän menee sivuillamme kilpailutukseen ja valitsee remontit. Sen jälkeen asiakkaalle avautuu kentät, jotka on räätälöity jokaiselle palvelulle erikseen. Asiakas jättää yhteystiedot, selityksen tarvittavasta palvelusta, ajankohdan ja mahdollisesti myös kuvan maalattavasta kohteesta. 

Tämän jälkeen tarjouspyyntö lähtee kaikille yrityksille, jotka ovat rekisteröitynyt palveluumme remontit osa-alueelle. Yritykset näkevät tarkasti tietojesi perusteella kaiken, jonka perusteella antavat sinulle oman tarjouksensa.

Tämän jälkeen voit tarkastella tarjouksia ja hyväksyä itsellesi sopivamman tarjouksen. Tässä kohtaan yritys saa tiedon hyväksytystä tarjouksesta. Riippuen tarjouspyynnöstä yritys voi tulla suoraan tekemään palvelun tai voitte sopia tarkemmin esim. puhelimitse. Palvelu maksetaan ja toteutetaan yrityksen kanssa, jonka tarjous hyväksytään. Asiakkaana et maksa meille.

Tarjouspyyntöjen tekeminen ja palvelun käyttö on täysin ilmaista! Haluamme tarjota asiakaslähtöista ja hyödyllistä palvelua sinulle ja kannustaa käyttämään palveluita. Palvelun maksaminen tapahtuu suoraan yritykselle sovitusti.

Tarjouspyynnöt tulevat suoraan yrityksiltä. Haluamme että jokainen, joka haluaa helpottaa arkea käyttämällä ammattilaista, saa aina parhaan tarjouksen asemasta tai elämäntilanteesta riippumatta.

Aina kun asiakas tekee tarjouspyynnön, saat sähköpostiisi ilmoituksen. Tarjoukset teet kirjautumalla sisään yrityssivulle jossa tarjouspyynnöt näkyvät kootusti. Tarjous tehdään asiakkaan antamien tietojen perusteella.

Helpota Arkeasi. Helposti.