MEISTÄ

Yritys ja tarina sen taustalla

Olemme matalankynnyksen alusta, jossa palveluntarjoajat ja kuluttajat kohtaavat

Meistä

Kilpailuttajasi on palvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa useat kodinpalvelut ja niiden tarjoajat aina ilmaiseksi yhdestä paikasta ilman pitkiä etsintöjä. Yksi tarjouspyyntö, useita eri tarjouksia. 

Kauttamme löydät aina tarvitsemallesi työlle parhaan tarjouksen juuri sinun tarpeidesi mukaan räätälöitynä. Tarjouspyyntö lähtee kaikille mukana oleville kyseisen toimialan yrityksille, jonka jälkeen he voivat antaa oman tarjouksensa palvelun kautta. Kaikki etsimäsi yritykset napin painalluksella. Haluamme tarjota alustan, josta löydät etsimäsi tekijän aina parhaaseen hintaan ilman vaivaa ja pitkiä etsintöjä. Alusta asti tavoitteenamme on ollut luoda alusta, jossa sinä ja tekijä kohtaavat.

Tuemme tällä tavoin myös kotimaista yrittäjyyttä. Tarjoamalla yrityksille alusta, joka aidosti auttaa yritystä löytämään oikeat asiakkaat kustannustehokkaasti ja nopeasti. Haluamme olla mukana kasvattamassa ja kehittämässä yrittäjyyttä Suomessa.

Helpota Arkeasi. Helposti.

VISIO

Helpota Arkeasi. Helposti.

Tässä muutama asia, joilla helpotamme ihmisten arkea ja autamme yrityksiä kohti tehokkaampaa asiakashankintaa

Ilmaista & Riskitöntä

Löydä paras tekijä & hinta sivuiltamme haluamallesi palvelulle täysin ilmaiseksi. Maksat vasta yritykselle tehdystä työstä. Tarjoukset tehdään aina yksilöidysti juuri sinun tarpeidesi mukaan!

Säästä aikaa

Palvelut kilpailuttamalla säästät merkittäviä summia. Säästät myös aikaa ja hermoja, sillä kilpailuttaminen kauttamme hoituu helposti ja sujuvasti. Parhaimmillaan olet saanut päivässä työllesi tekijän!

Useita vaihtoehtoja

Useat yritykset antavat sinulle oman hintansa, joista voit valita juuri sinulle sopivan. Voit verrata hintoja ja yrityksiä laajasti, ilman pitkiä etsintöjä. Haluamme antaa sinulle alustan, joka nopeuttaa prosessiasi.​

Henkilöstö

Tiimi palvelun taustalla

Aleksi Partio

Account Manager

Jussi Jeskanen

Partner

Jussi Jeskanen

Partner

TOIMISTOt

Mistä löydät meidät

Tampere

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella, jossa myös yritys on aikoinaan perustettu.

Oulu

Sivutoimistomme sijaitsee Oulun seudulla, josta pystymme palvelemaan myös Pohjoista.

Tampere

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella, jossa myös yritys on aikoinaan perustettu.

Oulu

Sivutoimistomme sijaitsee Oulun seudulla, josta pystymme palvelemaan myös Pohjoista.

Usein kysytyt kysymykset

Kaikki lähtee liikkeelle tarpeesta. Esimerkkinä käytämme 48-vuotiasta miestä, joka ei osaa/kerkeä maalaamaan kulunutta seinää. Hän haluaa saada tekijän hyvään hintaan ja kilpailuttaa palvelun.

Hän menee sivuillamme kilpailutukseen ja valitsee remontit. Sen jälkeen asiakkaalle avautuu kentät, jotka on räätälöity jokaiselle palvelulle erikseen. Asiakas jättää yhteystiedot, selityksen tarvittavasta palvelusta, ajankohdan ja mahdollisesti myös kuvan maalattavasta kohteesta. 

Tämän jälkeen tarjouspyyntö lähtee kaikille yrityksille, jotka ovat rekisteröitynyt palveluumme remontit osa-alueelle. Yritykset näkevät tarkasti tietojesi perusteella kaiken, jonka perusteella antavat sinulle oman tarjouksensa.

Tämän jälkeen voit tarkastella tarjouksia ja hyväksyä itsellesi sopivamman tarjouksen. Tässä kohtaan yritys saa tiedon hyväksytystä tarjouksesta. Riippuen tarjouspyynnöstä yritys voi tulla suoraan tekemään palvelun tai voitte sopia tarkemmin esim. puhelimitse. Palvelu maksetaan ja toteutetaan yrityksen kanssa, jonka tarjous hyväksytään. Asiakkaana et maksa meille.

Tarjouspyyntöjen tekeminen ja palvelun käyttö on täysin ilmaista! Haluamme tarjota asiakaslähtöista ja hyödyllistä palvelua sinulle ja kannustaa käyttämään palveluita. Palvelun maksaminen tapahtuu suoraan yritykselle sovitusti.

Tarjouspyynnöt tulevat suoraan yrityksiltä. Haluamme että jokainen, joka haluaa helpottaa arkea käyttämällä ammattilaista, saa aina parhaan tarjouksen asemasta tai elämäntilanteesta riippumatta.

Aina kun asiakas tekee tarjouspyynnön, saat sähköpostiisi ilmoituksen. Tarjoukset teet kirjautumalla sisään yrityssivulle jossa tarjouspyynnöt näkyvät kootusti. Tarjous tehdään asiakkaan antamien tietojen perusteella.

Avoimet paikat

Haluatko mukaan tiimiin?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Helpota Arkeasi. Helposti.