Sopimusehdot

Sopimusehdot

Sopimusehtoja sovelletaan kaikkiin Palveluun rekisteröityneisiin Käyttäjiin.

Sopimuksen syntyminen

Käyttäjä hyväksyy nämä sopimusehdot rekisteröityessään Palveluun. Sopimus Käyttäjän ja Yrityksen välille syntyy, kun Käyttäjä rekisteröityy Yrityksen palveluun.

Palvelun käytöstä veloitettavat palkkiot

Palvelun käytöstä veloitettava maksu on esitelty ennen rekisteröitymistä ja on nähtävillä ”yrityksille” sivulla. Esiteltyihin hintoihin lisätään arvonlisävero voimassaolevan arvonlisäverolain mukaisesti. Yhtiö pidättää oikeuden hintojen tarkistamiseen.

Veloitettava palkkio veloitetaan laskulla. Käyttäjä voi valita laskuvaihtoehdoksi sähköpostilaskun tai verkkolaskun. Laskulla maksettaessa Palvelun käyttö on mahdollista välittömästi sen jälkeen, kun Käyttäjä on rekisteröitynyt palveluun. Palvelun tilaus on jatkuva ja pysyy voimassa, ja veloitetaan, kunnes Käyttäjä lopettaa palvelun kirjallisella ilmoituksella.

Muut ehdot

Tarjouspyyntöihin vastaaminen ilman minkäänlaista aikomusta teetättää toimeksiannot esimerkiksi vain asiakastietojen selvittämiseksi on kiellettyä. Yrityksellä on oikeus sulkea Käyttäjän tili, mikäli voidaan epäillä Käyttäjän toimivan tällä tavoin.

Viivästyskorko, laskujen perintä ja sopimuksen siirto

Yrityksellä on oikeus periä viivästyskorkolain mukainen korko erääntyneistä laskuista. Yrityksellä on oikeus tarvittaessa siirtää sille kuuluvat saatavat kolmannen osapuolen perittäväksi. Yrityksellä on oikeus sulkea ja poistaa Käyttäjän tili, jos Käyttäjä ei suorita Palvelun käytöstä aiheutuvia maksuja. Yrityksellä on oikeus siirtää tämä sopimus sen omistus- tai tytäryhtiöille tai kolmannelle osapuolelle mahdollisen liiketoimintakaupan tai muun kaupan yhteydessä.

Yhteystiedot

Purent Oy

3194746-7

044 302 6772

info@kilpailuttajasi.fi

Hatanpään valtatie 40 F

33900 Tampere