Sopimusehdot (yritykset)

Sopimusehtoja sovelletaan kaikkiin Palveluun rekisteröityneisiin Yrityksiin.

Sopimuksen syntyminen

Yritys (jäljempänä Käyttäjä) hyväksyy nämä sopimusehdot rekisteröityessään Palveluun. Sopimus Käyttäjän ja Purent Oy:n (jäljempänä Kilpailuttajasi.fi) välille syntyy, kun Käyttäjä rekisteröityy Kilpailuttajasi.fi palveluun.

Palvelun käytöstä veloitettavat maksut

Palvelun käytöstä veloitettava maksu on esitelty ennen rekisteröitymistä ja on nähtävillä ”yrityksille” sivulla. Esiteltyihin hintoihin lisätään arvonlisävero voimassaolevan arvonlisäverolain mukaisesti. Yhtiö pidättää oikeuden hintojen tarkistamiseen.

Kuukausimaksu veloitetaan pankkikortilta maksunvälityspalvelun kautta tai laskulla. Kortilla maksettaessa palvelun käyttö on mahdollista välittömästi sen jälkeen, kun Käyttäjä on rekisteröitynyt palveluun ja tehnyt ensimmäisen maksun. Palvelun tilaus on jatkuva ja pysyy voimassa, ja veloitetaan, kunnes Käyttäjä lopettaa palvelun järjestelmän kautta.

Muut ehdot

Tarjouspyyntöihin vastaaminen ilman minkäänlaista aikomusta teetättää toimeksiannot esimerkiksi vain asiakastietojen selvittämiseksi on kiellettyä. Kilpailuttajasi.fi henkilöstöllä on oikeus sulkea Käyttäjän tili, mikäli voidaan epäillä Käyttäjän toimivan tällä tavoin.

Viivästyskorko, laskujen perintä ja sopimuksen siirto

Kipailuttajasi.fi:llä on oikeus periä viivästyskorkolain mukainen korko erääntyneistä laskuista tai maksuista. Kilpailuttajasi.fi:llä on oikeus tarvittaessa siirtää sille kuuluvat saatavat kolmannen osapuolen perittäväksi. Kilpailuttajasi.fi:llä on oikeus sulkea ja poistaa Käyttäjän tili, jos Käyttäjä ei suorita Palvelun käytöstä aiheutuvia maksuja. Kilpailuttajasi.fi:llä on oikeus siirtää tämä sopimus sen omistus- tai tytäryhtiöille tai kolmannelle osapuolelle mahdollisen liiketoimintakaupan tai muun kaupan yhteydessä.

Yhteystiedot

Purent Oy

3194746-7

044 302 6772

info@kilpailuttajasi.fi

Hatanpään valtatie 40 F

33900 Tampere